Българите вярват най-много в конспирации за COVID-19. Това сочи проучване на

...
Българите вярват най-много в конспирации за COVID-19. Това сочи проучване на
Коментари Харесай

Галъп Интернешънъл: Проучване на 4 континента сочи, че българите вярват най-силно, че COVID-19 е измислица

Българите имат вяра най-много в конспирации за COVID-19. Това сочи изследване на " Галъп Интернешънъл " измежду 28 страни от 4 континента. От всички участници в проучването сънародниците ни са най-подозрителни към произхода на болестта. 58% от тях считат, че коронавирусът е основан съзнателно като биологично оръжие. Тази доктрина поддържат и в Еквадор и Палестина. На другия полюс пък са босненците, като едвам 16% от тях са на мнение, че COVID-19 е лабораторно основан. 18% от англичаните и японците също не имат вяра в умишленото разпространяване. 

Мнозинството от българите считат, че заканите от COVID-19 са пресилени. 72 на 100 от интервюираните са на мнение, че заплахата не е огромна. Това подрежда страната ни на трето място по песимизъм, след Босна и Херцеговина и Северна Македония, съобщава Bulgaria ON AIR.

В рамките на няколко месеца стотици тайни теории заляха интернет пространството. Според една от тях болестта може да се лекува посредством потреблението на метилов алкохол. Според друга 5G мрежите са източник на инфекцията. А най-широко застъпената е, че вирусът е основан в лаборатории.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР